organisatie

Weggooien? Mooi niet! Onafhankelijk van elkaar waren we in 2011 enthousiast geworden over het Repair Café concept dat door Martine Postma in Amsterdam was gestart. We besloten samen een Repair Café Culemborg op te zetten, vonden de Rabobank West Betuwe bereid om te sponsoren en organiseerden onze eerste editie op 3 september 2011. De formule sloeg gelijk aan.

Inmiddels organiseren we maandelijks een Repair Café bij Stadswerkplaats-Culemborg met een trouwe groep deskundige vrijwilligers!

Wil je meer weten over ons? Kijk op de contact pagina van deze site!

Groeten van Han, Norine en Jenny

 

 

 

Advertenties

5 gedachtes over “organisatie

 1. Goede morgen, wij starten binnenkort ook een RC in Vlaardingen en nu ben ik erg benieuwd naar wat “tasty waste” precies inhoudt. Het klinkt in iedergeval passend bij het concept RC, haha.

  Ik heb al wel uitsteekvormpjes van gereedschap gevonden en wil daar marsepeinen gereedschap van maken en dat op cakejes presenteren tijdens de opening …

  Like

 2. Beste Herma, we zijn weer terug op de Stadswerkplaats op zaterdagmiddag 9 februari. Woensdagochtend 23 januari zijn we tijdens de koffie inloopochtend aanwezig in het Huis van de Buurt aan de Beatrixstraat, van 10.00 tot 12.00 uur.

  Like

 3. Beste Marjo, excuus voor de late reactie. Zijn jullie al gestart inmiddels? Patty’s Tasty waste is inderdaad lekkers van voedsel met een deukje. Patty stroopt daar bijvoorbeeld de markt voor af! Contact via Ilonka Pulles van Ons Kindercentrum: info@onskindercentrum.nl. Uitsteekvormpjes van gereedschap klinkt geweldig! Waar vind je die?

  Like

 4. Hi,
  thank you for everything!
  We thoroughly enjoyed our visit to the Repair Café and to
  and appreciated your hospitality. We found it very inspiring and hopefully we can use the concept to initaite something similar in Sweden.
  Kind regards and best wishes
  David Kajsa Elisabet Rose Marie and Mimoun fron SVEAS Swedish for everyone in Sweden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s