organisatie

Weggooien? Mooi niet! Onafhankelijk van elkaar waren we in 2011 enthousiast geworden over het Repair Café concept dat door Martine Postma in Amsterdam was gestart. We besloten samen een Repair Café Culemborg op te zetten, vonden de Rabobank West Betuwe bereid om te sponsoren en organiseerden onze eerste editie op 3 september 2011. De formule sloeg gelijk aan.

Inmiddels organiseren we maandelijks een Repair Café bij Stadswerkplaats-Culemborg met een trouwe groep deskundige vrijwilligers!

Wil je meer weten over ons? Kijk op de contact pagina van deze site!

Groeten van Han, Norine en Jenny

7 gedachtes over “organisatie

  1. Ik was 12 nov 22 voor de allereerste keer bij het Repaircafé. Ik ben ontzettend enthousiast over het concept en de vriendelijke hulp van de medewerkers. Ik was met mijn computer eerst naar een computerzaak geweest. Ik kreeg daar het gevoel niet op de juiste manier geholpen te worden. Daarom met mijn computer naar het Repaircafé en zij hebben de ‘fout’ van de computerwinkel hersteld en nu doet mijn computer het weer. Erg blij! Met veel plezier een vrijwillige bijdrage gegeven, zodat meer mensen door jullie geholpen kunnen worden!

    Like

  2. Ik was net, 10 sept 22 rond 15.30, bij het Repaircafe, locatie Bartje. Rob heeft mijn electrische contrabas gerepareerd, maar ik kon niet uitproberen of het gelukt was. Inmiddels weet ik dat hij het weer prima doet. Superbedankt!
    Ik hoop dat dit via deze route doorgegeven kan worden. Nogmaals bedankt!

    Like

  3. Hi,
    thank you for everything!
    We thoroughly enjoyed our visit to the Repair Café and to
    and appreciated your hospitality. We found it very inspiring and hopefully we can use the concept to initaite something similar in Sweden.
    Kind regards and best wishes
    David Kajsa Elisabet Rose Marie and Mimoun fron SVEAS Swedish for everyone in Sweden.

    Like

  4. Beste Marjo, excuus voor de late reactie. Zijn jullie al gestart inmiddels? Patty’s Tasty waste is inderdaad lekkers van voedsel met een deukje. Patty stroopt daar bijvoorbeeld de markt voor af! Contact via Ilonka Pulles van Ons Kindercentrum: info@onskindercentrum.nl. Uitsteekvormpjes van gereedschap klinkt geweldig! Waar vind je die?

    Like

  5. Beste Herma, we zijn weer terug op de Stadswerkplaats op zaterdagmiddag 9 februari. Woensdagochtend 23 januari zijn we tijdens de koffie inloopochtend aanwezig in het Huis van de Buurt aan de Beatrixstraat, van 10.00 tot 12.00 uur.

    Like

  6. Goede morgen, wij starten binnenkort ook een RC in Vlaardingen en nu ben ik erg benieuwd naar wat “tasty waste” precies inhoudt. Het klinkt in iedergeval passend bij het concept RC, haha.

    Ik heb al wel uitsteekvormpjes van gereedschap gevonden en wil daar marsepeinen gereedschap van maken en dat op cakejes presenteren tijdens de opening …

    Like

Plaats een reactie