Nog 615 reparaties te gaan: welkom 14 april!

Weggooien? Mooi niet! Op zaterdagmiddag 14 april is het weer tijd om samen te repareren. De vrijwilligers van Repair Café Culemborg staan voor jullie klaar om kapotte spulletjes te redden  van de afvalbak. Huishoudelijke apparaten maar ook kleding, speelgoed en fietsen met een mankement: het is allemaal welkom van 12.00 uur tot 15.30 uur. Repair Café wordt elke tweede zaterdagmiddag van de maand georganiseerd bij Stadswerkplaats-Culemborg op de Beesdseweg 1C, ingang ‘Coöperatie van Makers’.

Reparatie is van alle tijden. Daarom sluit Repair Café zich aan bij jubileumjaar Culemborg 700 door in 2018, 700 reparaties te willen uitvoeren. Inmiddels zijn er nog 615 reparaties te gaan, dus de kop is eraf. Burgemeester Gerdo van Grootheest gaf tijdens het februari-café het goede voorbeeld met de reparatie van zijn lamp. Culemborgers zijn van harte uitgenodigd om mee te werken aan de ‘700 challenge’ , dus kom repareren samen met de vrijwilligers!

Repair Café Culemborg is een gezellige maandelijkse reparatiebijeenkomst en wordt sinds 2011 georganiseerd. Er is ruimte voor ontmoeting, koffie en thee is gratis. Ben je tevreden? De fooienpot staat klaar voor een vrijwillige bijdrage!

Daarnaast zijn er twee nevenactiviteiten in het teken van ‘Weggooien, mooi niet’. De ruilboekenkast van Lets Ruil Culemborg staat klaar voor bezoekers die een boek willen uitzoeken en in ruil daarvoor een eigen (nog mooi) exemplaar in de kast zetten.

Ook is het plantenasiel Culemborg ‘Nieuw Stekkie’ aanwezig. Een kamerplant die over is bij de één kan liefdevol worden geadopteerd door een ander. Doneren is gratis, voor adoptie wordt een donatie naar eigen inzicht gevraagd.

Bekijk ook: onze fantastische plek bij Stadswerkplaats-Culemborg, partner van de creatieve Coöperatie van Makers.

Repair Café wordt mede mogelijk gemaakt door Natuurwinkel Naturijn die de medewerkers van Repair Café elke maand van een heerlijke biologische lunch voorziet.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s